tarieven

Een les duurt 45 minuten en kost:

 • wekelijks € 160,- per maand
 • tweewekelijks € 100,- per maand
 • losse les € 55,-
 • voor kinderen van 5 tot 8 jaar duurt een wekelijkse les 30 minuten en kost € 120,- per maand.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

  Hieronder kun je lezen hoe enkele van mijn leerlingen de homework help lessen hebben ervaren:

  Kimberly (12 jaar)

  “Onze dochter van 12 jaar heeft sinds meer dan één jaar pianolessen bij Mirta en gaat met sprongen vooruit. Met geduld en inlevingsvermogen zorgt Mirta voor een prettige leersfeer. Zij stelt eisen, maar is daarbij altijd opgewekt en vrolijk. De muziekkeuze wordt gezamenlijk bepaald waarbij de nadruk op klassieke muziek met af en toe pop ligt wat de wens van mijn dochter was. Daarnaast wordt wekelijks muziektheorie besproken. De individuele begeleiding wordt ondersteund door gedetailleerde huiswerkopgaven die per email worden opgestuurd. Helemaal perfect!”

  Saskia, moeder van Kimberly

  Elise (21 jaar)

  “Ik speel sinds een jaar piano’ ‘O wat leuk, wat speel je zo al?’ ‘O van alles, Satie, Haydn, Bach, af en toe een beetje Jazz ertussendoor…’ Toen ik begon met piano les bij Mirta dacht ik, och, ik ben 21, het kost me vast een jaar om Vader Jacob en Miesje had een Lammetje met twee handen te leren spelen, maar niets bleek minder waar. Bij ieder nieuw stuk dat ik van Mirta krijg wordt het ietsje moeilijker, maar ook ietsje leuker. Ook van de harmonieleer opdrachten en ander thuiswerk heb ik in die korte tijd meer over muziek geleerd dan op de hele middelbare school!”

  Paula (37 jaar)

  “Mirta, wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Je bent een geweldige pianolerares. Je lesopbouw is een perfecte combinatie van techniek, muzikaliteit en theorie. Je combineert deze drie onderdelen op zo’n manier dat je mij elke keer weer weet te prikkelen om ook echt mijn vingeroefeningen en theorie te doen. Je bent rustig en pittig tegelijk en je kunt als geen ander opbouwende kritiek geven. Jouw lessen zijn motiverend en inspirerend. Door jou durf ik de lat steeds ietsje hoger te leggen.”

  Santiago (10 jaar)

  “Santiago heeft nu ongeveer 6 maanden les van Mirta en hij krijgt steeds meer plezier in piano spelen waardoor hij meer en meer in zijn vrije tijd aan het oefenen is geslagen. Ze staat ook open voor commentaar of verzoeken ivm bepaalde liedjes die hij graag wil leren. Bovendien is ze altijd op tijd en erg flexibel, zeker aan te raden dus.”

  Eladio, vader van Santiago

  Esther (35 jaar)

  “Mirta is een geduldig, vrolijk en gepassioneerde docente die mij vanaf het begin het gevoel geeft dat ondanks mijn ‘talent’, ook al mijn fouten er gewoonweg bij horen. Met haar humor en enthousiasme zijn we zo door de les heen en ik hoop ooit nog een keer een stukje Rachmaninoff voor haar te kunnen spelen!”