tarieven

Een les duurt 45 minuten en kost:

 • wekelijks € 160,- per maand
 • tweewekelijks € 100,- per maand
 • losse les € 55,-
 • voor kinderen van 5 tot 8 jaar duurt een wekelijkse les 30 minuten en kost € 120,- per maand.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

  Hieronder kun je lezen hoe enkele van mijn leerlingen de homework help lessen hebben ervaren:

  Emy (39 jaar)

  “Mirta geeft gestructureerd les, het is duidelijk ingedeeld. Gebruikt humor, kiest motiverende muziekstukken uit. Geeft opbouwend kritiek. Ik heb meerdere pianoleraren/ -leraressen gehad, maar ik vind Mirta veruit de beste. Ik zou Mirta absoluut bij vrienden en kennissen aanraden.”

  Lin (42 jaar)

  “In de eerste instantie kwam ik bij Mirta met een bescheiden ambitie om kinderliedjes te leren spelen voor mijn dochter. Dat duurde echter niet lang…Inmiddels speel ik Bach en Cimarosa: ik ben heel trots! Mirta is een inspirerende lerares die in staat is de vonk van prachtige muziek te laten overspringen. Ik leer veel van haar en ga steeds met plezier naar haar toe. Maarrrr: je moet wel OEFENEN!!!”

  Niels (29 jaar)

  “De pianolessen van Mirta heb ik altijd erg plezierig gevonden. Ze kijkt goed naar je niveau en past daar je leerschema op aan. Daarnaast is ze erg geduldig en leuk in de omgang. Door drukte op mijn werk heb ik de lessen moeten opschorten maar zodra ik weer tijd heb zal ik Mirta gelijk weer bellen.”

  Danny (11 jaar)

  “Deze pianojuf is echt een aanbeveling. Ze geeft goed les en is heel geduldig. Ze kan goed met kinderen omgaan, en geeft pianoles op een leuke manier. Ook geeft ze huiswerk op, maar dat is te doen, want het zijn de stukken die je in die les geleerd heb. En ze leert je ook op een leuke manier muzieknoten lezen.”

  Danny

  “Wij als ouders van Danny zijn ook ontzettend blij met deze pianojuf en wij kunnen zeggen dat ze in een korte tijd veel voor elkaar krijgt. Ze is altijd enthousiast en vrolijk. Het is ook super dat ze bij je thuis komt, want dan hoef jezelf de deur niet uit. Danny kan al aardig een leuk deuntje spelen. Bij deze juf krijg je waar voor je geld, en het is absoluut de moeite waard.”

  Gerrit en Liesbeth, ouders van Danny

  Mona (25 jaar)

  “Ze heeft een groot talent te herkennen wat mijn sterke en zwakke punten waren, en had dan speciaal voorgesteld oefeningen voor mij aangeboden. Ze heeft veel geduld en een goede spirit. Ik heb altijd een goede tijd in de les.”